Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твОсновната интрига на предстоящите изборе

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твОсновната интрига на предстоящите изборе
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Дали Трифонов ще е депутат или не, не е от кой знае какво значение за избирателите

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Основната конспирация на идните изборе е коя ще е първа политическа мощ, защото от пручванията излиза, че Има Такъв Народ е първа, само че компактно след нея е ГЕРБ. Вотът за Трифонов е избор анти Борисов. Така че дали Трифонов е вътре или не не е от чак такова значение, че да се отрази на изборния избор.

Това разяснява в ефира на Нова тв социологът Първан Симеонов.

Другата конспирация е по какъв начин ще се разположа надолу партиите. Третата конспирация е ще имат ли протестните партии болшинство. От днешна позиция - по-скоро не, разяснява той.

Макар ч е в този миг на изследването протестните партии стоят по-добре, в сравнение с предните избори, добави социологът. 

При ГЕРБ има спад, който се вижда, което се дължи на " Магнитски ". При Българска социалистическа партия позициите се задържат. При Демократична България има растеж на доверието. При Движение за права и свободи нещата се двоумят, разяснява Първанов. 

Вотът в чужбина някак си няма по какъв начин да е толкоз трагично колосален, че да пренареди вота на хората у нас, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР